+359-5-291-9789
Очакваме Вашите обаждания от Пн-Пт от 10.00 до 18.00
Кошница
Название Свойства Количество Цена
Няма продукти

Виниловите шаблони за стени

Виниловите шаблони предназначават за еднократно използване;                                  
 - Виниловите шаблони леко нанясят се/ снимат се/ върху всеки повърхности (винилови, флизелинови, хартиени тапети, тапети за боядисване, боядисана стена, мазилка, пластик, дърво, керамика, стъкло, огледала, ПВЦ);
- Не ви съветваме да нанасяте шаблон по-малко от 1 месец след боядисване на стени, защото боя трябва да изсъхна напълно и задължително трябва да спазва технология на боядисване на стени;
- Нанасяне шаблон на стена е възможно на 4 различни начина: с помоща на аерозолен балонче, на валяк, на четка, на гъба.


*Интернет-магазин не ви дава боите в комплект заедно с шаблони, бои за шаблони се купуват изключително по своят вкус (ние много харесваме да използваме аерозолни балончета).

И така… Шаблоните за декориране на стени!

Оформление гостиной трафарет

Безусловно, всеки от нас иска, за да околното жизнено пространство било създавано по собственът вкус и максимално напълнено с детайли, отразяващи нашата индивидуалност. Ние също свикнахме, че всеки интериорен ексклузив - е скъпо удоволствие, които няма достъп за всеки човек. Предлагам Ви модерното решение на проблема на унифицирани интериори - шаблони за декориране на стени.

Шаблони за боядисване на стени - не са новата идея, но сега получила второто си раждане и широко призната в модерен интериорен дизайн. Техния популярност се обяснява просто: евтини едноцветни тапети плюс шаблони за декориране на стени много повече са достъпни от скъпо художествено боядисване или тапети с авторски графични решения от непрочути дизайнери.

Шаблони за стени дават възможност на всеки човек, независимо от неговите таланти за рисуване, сам да избира и да реализира всички количества, оттенъци, размери, структури и разположението на елементи от интериор.

                                                                                       
Шаблони за стени изработени от винилово самозалепваще фолио.

    
Шаблони от винилово фолио може да исползвате за боядисване на всеки повърхности - стени, под, тавани (като върху тапетите, така и върху мазилката), фаянсова плочка, керамика, стъкло. Винилов шаблон може да попълнете на различни материали: лакове, бои, акрилна и матираща пасти. С помоща на гъба, четка или дори аерозол, Вие сами създавате траени и устойчиви рисунки, шарки и орнаменти.

Всеки шаблони за стени или дизайнерски необичайни стикери ви можете да купувате от нашия сайт. Кроме того, нашите дизайнери с удоволствие ще изпълнят за Вас винилови шаблони на всеки форма и размер по Вашите скица или идея. Изработване на шаблони за стени се осъществява ни в най-малките срокове и по най-изгодни цени. Престанете да се примирете с необходимост да избирате от това, каквото има - избирайте, каквото Вие искате, и създавайте своето лично пространство сами!

Оформление стены трафаретомОформление прихожей трафарет

Кошница
Название Свойства Количество Цена
Няма продукти
Оформи поръчка

ОТЗИВИ


ЧЕТИ ВСИЧКИ ОТЗИВИ

ATSILIEPIMAI

 • Марина
  Здравейте! Искам да изразявам благодарност на вашия задружен...
 • Катя Стоянова
  Здравейте! Много благодаря за стикерите и бързината!
 • Ирина Боева
  Вече няколко пъти аз правих поръчките в този интернет-магазин.
 • Игорь Тисленко
  Фото результата !

ЧЕТИ ВСИЧКИ ОТЗИВИ
ВАШЕТО ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ПОВИКВАНЕ ПРИЕТО.

НАШИТЕ МЕНИДЖЪРИ ЩЕ СЕ СВЪРЖАТ
С ВАС СКОРО.
Свържете се с нас
РАБОТНО ВРЕМЕ ОТ ПН-ПТ, 10.00-18.00.